Leuke manieren om jouw vloer aan te kleden

Op het moment dat jouw keuken of badkamervloer wel toe is aan een renovatie kan je gaan nadenken over wat je nu eigenlijk verwacht van een ruimte. De keuken is het hart van het huis. Samen met de woonkamer is dit een van de plekken waar je de meeste tijd doorbrengt. De badkamer daarentegen is een plek die je graag wil aanpassen naar jouw behoeften, omdat je hier echt tot rust kunt komen als het nodig is. Dit maakt dat het ontwerp van beide ruimtes ontzettend belangrijk is tijdens het verbouwen ervan. Let je ook op de vloer?

Een betegelde vloer is het halve werk

Misschien vraagt het tijdens het leggen echter wat meer van jouw aandacht, maar zodra de tegelvloer er eenmaal ligt kan je deze wel aan gaan kleden naar jouw wensen. Maar, hoe doe je dit dan?

Eerst moet je tegels vinden die volledig aansluiten bij de sfeer die jij in de ruimte wil creëren. Denk bijvoorbeeld aan een Marokkaans of Spaans badhuis waar je allerlei vrolijke en warme kleuren gebruikt in de vloer, net als bij mozaïek. Aardetinten komen vrijwel overal goed tot hun recht en zijn nog helemaal in de mode ook. Je kunt dit type vloertegel kopen van douche-concurrent.nl. als je tegels van www.douche-concurrent.nl koopt dan is de kans vrij aanwezig dat je én een mooie prijs betaalt, én de beste kwaliteit in huis haalt. Wacht daarom niet langer en bestel nu jouw tegels bij Douche Concurrent!

De tegelvloer is gelegd, hoe kleed je hem aan?

Nee, dit is geen voorbedachte woordgrap. Het is echter wel waar dit blog naartoe gaat. Het lijkt misschien een beetje gek om jouw nieuwe vloer te overdekken met een kleed of badkamerlaken, maar op deze manier kan je de badkamer wel compleet maken.

Natuurlijk doe je dit niet alleen met een kleed dat je in de badkamer legt, maar ook met het meubilair dat je plaatst. Tegenwoordig zie je ook dat er steeds meer planten worden geplaatst in de badkamer. Dit fenomeen noem je de urban jungle. Door meer groen op te nemen in jouw huis krijgt het automatisch meer sfeer. Het is echter niet altijd mogelijk en gepast. Kijk daarom goed per ruimte wat de mogelijkheden zijn om het knus en gezellig te maken.

Hopelijk heb je met deze tips genoeg inspiratie in huis gehaald om jouw nieuwe tegel vloer aan te kleden. Veel succes met het uitvoeren van jouw plan en tot de volgende keer!