Tuinkamer wordt zomerverblijf

      Geen reacties op Tuinkamer wordt zomerverblijf

Ik heb een gezellig tuin! Niet te groot, geen gras maar enkel borders en in het midden een stenen vloer met tuinmeubilair. Tot daar mijn buitenparadijs…dacht ik. ​​Tot ik op het idee kwam een multifunctionele tuinkamer toe te voegen die perfect is om het hele jaar door van mijn tuin te genieten. Het bijgebouw heeft een zeer mooie functie in onze tuin gecreëerd. Het past goed bij de omgeving, maar valt ook net genoeg op om een ​​wow-factor te geven.

 Haal het beste uit je tuin

Tuinkamer

Tuinkamers worden steeds populairder, en met goede reden. Mensen willen meer bruikbare ruimte op hun eigendom hebben vooral om te profiteren van buitenruimtes die bij kou, wind en regen onbruikbaar zouden zijn. We kozen voor een ontwerp met opvouwbare glazen schuifwanden, gedragen door een stevige constructie met overkapping. We hadden zelf al veel informatie ingewonnen, maar na een bezoek van de tuinspecialist kwamen nieuwe opties vrij zodat we optimaal van de nieuwe buitenruimte zouden genieten.

Een extraatje met vele opties

Woning tuinkamer

Onze extra woonruimte dient om ons te verwennen: met gezin of met vrienden genieten van een babbel. Het creëert zeker een persoonlijk toevluchtsoord: een boek lezen of een dutje doen. Het is de moeite waard om te investeren in elektriciteit : verlichting en enkele stopcontacten kunnen handig zijn, net als verwarming om extra te verwarmen op een koudere dag.

Onze tuinkamer is met kwaliteit gebouwd en tot in de puntjes afgewerkt. Van de kostprijs zijn we niet achterover gevallen: deze viel netjes binnen het budget zoals opgesteld in de offerte! Hopelijk zullen we er tientallen jaren van genieten met weinig onderhoud.