Tuindeuren in combinatie met een gietvloer!

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht en bent u momenteel aan het bekijken wat voor soort vloer u gaat laten leggen? Heeft u al eens nagedacht over een gietvloer? Deze vloersoort is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Van lichtgrijs tot donkerbruin en van zwart tot donkergroen, het kan allemaal. Daarnaast is het zo dat nieuwbouwwoningen in 9 van de 10 gevallen worden voorzien van vloerverwarming. Gietvloeren kunnen perfect aangebracht worden in combinatie met vloerverwarming. Een gietvloer in combinatie met naar buitenslaande tuindeuren is een ideale combinatie!

Levenslang plezier

Een nieuwbouwwoning koopt u niet zomaar even. Het bewoonbaar maken van de woning kost veel geld. Er moet een keuken in, de muren moeten gedaan worden en uiteraard ook een vloer. De kans dat u na een paar jaar alweer gaat verhuizen is in de meeste gevallen klein. Een gietvloer is dan ook de beste vloersoort voor u, want dit type vloeren gaan namelijk tientallen jaren mee. Nadat u de woning betrekt hoeft u zich niet druk te maken over slijtage of beschadigingen van de vloer. Bij normaal gebruik zal de vloer uw hele leven mee gaan.

Kosten

Om een idee te krijgen van de kosten is het belangrijk om na te gaan wat de oppervlakte van uw nieuwbouwwoning is. Tel alles bij elkaar op als u alle ruimtes van een gietvloer wilt laten voorzien. Vergeet niet de overloop mee te rekenen in het aantal vierkante meters. Zodra het totaal bekend is kunt u enkele offertes aanvragen, zo krijgt u een idee van de kosten voor een gietvloer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *