trends op het gebied van tuinmeubelsets

      Geen reacties op trends op het gebied van tuinmeubelsets

Ben je op zoek naar een nieuwe tuinmeubelset voor bij jou in de tuin? In jouw oude toe aan vervanging of koop je voor het eerst een set voor in de tuin? Lees dan gauw verder over de huidige trends op het gebied van tuinmeubilair en in het bijzonder de trends voor tuinmeubelsets. Doe inspiratie op en kies zo beter de set die echt bij jou en jouw tuin past.

tuinmeubelsets

Loungebanken en kussens

Waar het voorheen standaard was om een set van tafels en stoelen in de tuin te hebben, kiezen vandaag de dag steeds meer mensen voor een loungeset. Dit is een luxe tuinbank, met tafel en eventueel wat loungestoelen. Zo heb je ook een heerlijke plek om te zitten en relaxen in de tuin. Het fijne aan deze luxe loungesets, is dat deze meubels zijn voorzien van dikke kussen. Het zit net zo comfortabel als een bank in huis, alleen dan gewoon buiten. Deze kussens zijn gemaakt van weerbestendige materialen, waardoor je deze ook gewoon buiten kunt laten. Het is dus niet voor niets dat steeds meer mensen kies voor een loungeset in de tuin.

Teakhout blijft populair

Al vanaf dat teakhout zijn intrede deed in tuinmeubilair, is het populair gebleven. Deze luxe houtsoort past bij iedere tuin. Het geeft een natuurlijk uitstraling aan de tuin en is vandaag in iedere stijl te vinden. Of je nu op zoek bent naar een authentieke tuintafel van teak met een paar stoelen, of juist op zoek bent naar een modern design. Kies voor teakhout en geniet van langdurig kwaliteit en hout dat tegen regen en wind kan.

Aluminium

Ook worden er steeds meer tuinsets gemaakt van aluminium. Dit is een duurzaam materiaal dat decennialang meegaat. Wil je een tuinset kopen, waar je de rest van je leven plezier van hebt? Investeer dan in een goede set van aluminium en je hebt jarenlang plezier van een mooie en solide tuinset.

De trends op het gebied van tuinmeubilair zijn vandaag eenvoudig terug te vinden in de webshops, bij tuincentra en specialisten voor tuinmeubilair. Ga voor een loungeset, kies voor een teakhouten set of ga juist voor een moderne look met een aluminium tuinmeubelset.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *