Tips om de productiviteit van thuiswerken te verbeteren

Thuiswerken brengt zijn eigen uitdagingen met zich mee. Van toegang tot snelle wifi tot efficiënte smartphone-ondersteuning en een gebrek aan andere essentiële tools maken het een zware klus om thuis te werken. Dus de factoren variëren van de vereisten van een niche tot die van anderen, maar het aantal uitdagingen blijft hetzelfde. We hebben allemaal een aantal handige tools en tips nodig om de productiviteit van thuiswerken te verbeteren.

Bron: thuiswerkwinkel

Verzin een aangewezen thuiswerk bureau

Kies een aangewezen werkstation om thuis te werken. De belangrijkste stap om de productiviteit van het werk vanuit huis op te krikken, is het opzetten van een aangewezen werkstation. Dit helpt gemakkelijk de workflow te schuiven en de werkdiscipline thuis te behouden. Het bedenken van een werkstation is iets dat bijdraagt ​​aan de professionele houding en aanzienlijk bijdraagt ​​aan de productiviteit. Als er geen bureau aanwezig is, overweeg dan een zit sta bureau aan te schaffen.

Handhaaf de hygiëne van de externe werkruimte

Zorg voor hygiëne in de werkruimte tijdens het thuiswerken Alleen het opzetten van een aangewezen thuiswerk bureau zou de productiviteit niet dekken. Het moet nu hygiënisch genoeg gehouden worden om gezonde werkgewoonten te behouden. Opruimen is de sleutel om dit te bereiken, verwijder eenvoudig alle niet-werkgerelateerde artikelen van rond het werkstation. En als dit gedaan is, houdt zich nu verre van de meeste afleiding die de productiviteit kan belemmeren.

Word wakker met een werkdag kleding – Werk niet in pyjama

Doe kleren aan die normaliter ook naar werk gedragen worden.

Wakker worden met de laptop op de bank in de kleren waar vannacht in geslapen is, zal niet helpen. Sta in plaats daarvan eerder op dan dat het plan is en trek werkkleding aan en ga aan het werk voor de dag. De uitdaging is niet om naar het werk te gaan, maar om met hetzelfde temperament aan het werk te gaan. Dus kleed aan zoals dat wordt gedaan voor de werkplek en houd de workflow hetzelfde als gewoonlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *