Picknicktafel hardhout in elkaar zetten

Maak de tafelpoten van picknicktafel hardhout

De poten zijn het enige lastige onderdeel van dit hele project. Maar maak u geen zorgen, u kunt het! De poten zijn gemaakt van een 2 × 6 snede tot 31 ½ cm lang. U heeft er vier nodig. De poten zijn gemaakt van een 2 × 6 snede tot 31 ½ cm lang. U heeft er vier nodig die zijn uitgesneden. Aan de uiteinden van uw planken moet u ze allemaal in een hoek van 32° snijden. Leg uw planken over elkaar en markeer waar ze elkaar overlappen met een potlood. Gebruik een handzaag om ondiepe groeven te maken en een beitel om het hout te verwijderen. In wezen knipt u twee plekken uit waardoor de beenstukken perfect in elkaar passen. Lijm vervolgens de poten aan elkaar met wat houtlijm. Als dat eenmaal droog is, is de hechting permanent. picknicktafel hardhout

Bevestig uw tafelbeugels van de picknicktafel hardhout

Vervolgens maakt u drie tafelbeugels. Aan elk uiteinde gaan er twee. Om deze twee te maken, hebben we een 2 × 6 doormidden gesneden en vervolgens bijgesneden tot 32 inch lang. We hebben de uiteinden in een hoek van 32 ° geplaatst, gewoon om het leuk te vinden. Het middelste beugelstuk was slechts 2 × 6 gesneden tot 32 inch lang met schuine uiteinden. Leg uw tafelblad op de grond, laat iemand de planken stevig bij elkaar houden (dat was mijn taak!), En laat de andere persoon (mijn man) de beugels bevestigen met een boormachine en houtschroeven. Bevestig eerst de twee eindbeugels en bevestig vervolgens uw middelste beugel. TIP: We moesten gaten voorboren en een verlengde boor gebruiken om de schroeven in het tafelblad voor de twee eindstukken te krijgen. Ter info: we gebruikten twee schroeven per tafelbladlat.

Het middelste beugelstuk was slechts 2 × 6 gesneden tot 32 inch lang met schuine uiteinden. Leg je tafelblad op de grond, laat iemand de planken stevig bij elkaar houden (dat was mijn taak) en laat de andere persoon (mijn man) de beugels bevestigen met een boormachine en houtschroeven.

Bevestig eerst de twee eindbeugels en bevestig vervolgens uw middelste beugel.

Bevestig uw tafelpoten

Om de poten te bevestigen, hebben we ze aan beide uiteinden met houtschroeven in de tafelbeugels geschroefd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *