Maak optimaal gebruik van je balkon

      Geen reacties op Maak optimaal gebruik van je balkon

Met glazen schuifwanden kun je niet alleen je overkapping afsluiten om ook in het voorjaar te genieten. Heb je een balkon en wil je ook in de winter lekker buiten zitten als de zon schijnt? Door de wanden te plaatsen maak je van je balkon eigenlijk een klein beetje een huiskamer. In de zomer schuif je de wanden lekker open, zodat je veel frisse lucht op je balkon krijgt. In de winter doe je de ramen dicht, hierdoor kun je uit de wind toch in het winterzonnetje zitten. 

glazen schuifwanden

Uniek systeem voor meerdere doeleinden

De wanden die Verasol gebruik om de overkapping of je terras dicht te maken zijn van uitstekende kwaliteit. Waar je bij andere systemen aan de onderzijde een hoge rails hebt, heb jij met deze glazen schuifwanden een minimaal profiel waarover de deuren schuiven. Welke overkapping je ook hebt, de wanden kunnen worden geplaatst onder iedere veranda. Doordat de wand eenvoudig open en dicht kan worden gedaan is deze bijzonder populair om ieder jaargetijde de genieten van je tuin of balkon.

glazen schuifwanden

Verschillende uivoeringen

Ook bij glazen schuifwanden wordt natuurlijk gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en producten. Het glas van bijvoorbeeld de wanden verkleurd niet door de zon, de polyamide wielen die gebruikt worden om de wanden te schuiven zijn onderhoudsarm. Dit betekend dat je niet iedere maand de wielen moet smeren om ze blijvend soepel te houden. Dit zijn kleine details die ervoor zorgen dat je geniet van de wanden van topkwaliteit. Niet alleen bij het plaatsen, maar ook achteraf biedt Verasol de beste service voor zijn klanten die er is.