Kunstbomen van Maxifleur

      Geen reacties op Kunstbomen van Maxifleur

Kunstbomen, dé manier om snel een ruimte te vergroenen

Ben je op zoek naar manieren om je woonkamer, slaapkamer, tuin of kantoorruimte van wat meer kleur en sfeer te voorzien? Je hebt dan ongetwijfeld al nagedacht over het toevoegen van beplanting. Als je opziet tegen het vele onderhoud dat sommige ‘echte’ planten vergen, dan is het zeker aan te raden om je ruimte (deels) met kunstplanten te vullen. Kunstbomen van Maxifleur vormen daarbij een buitengewoon efficiënte en ook fraaie manier om dit voor elkaar te krijgen.

Kunstbomen van Maxifleur

Welke soorten kunstbomen zijn er zoal?

Kunstbomen zijn er in vele vormen en maten. En het goede nieuws is: de kunstplantenindustrie is nog altijd volop in ontwikkeling. De planten ogen daardoor steeds realistischer en zijn vanop afstand met het blote oog al niet meer van echt te onderscheiden. Populaire kunstbomen zijn daarbij de kunstpalmen. Ook zijn er kunstbomen verkrijgbaar die iets van bamboebomen weg hebben. Verder zijn er onder meer beukenbomen, laurierbomen en bonsaibomen in kunstvorm. Nee, deze bomen hoeven zeker niet metershoog te zijn. De kleinste kunstbomen zijn maar iets meer dan een meter hoog en daarmee dus ook geschikt voor in de huiskamer.

Kunstbomen van Maxifleur

Een kunstboom biedt deze voordelen

Zoals gezegd heb je met een kunstboom bijna geen onderhoud uit te voeren. Daar komt nog bij dat je, mits deze bestand is tegen zonnestralen en luchtvochtigheid, een kunstboom gedachteloos overal in huis of op kantoor kunt neerzetten. Tenslotte heb je met kunstbomen het voordeel dat hier geen stofjes in zitten waar mensen allergisch voor kunnen zijn.