Hoe versier je je woonkamer als een professional?

Heb je een woonkamer die als opzichtig of saai kan worden omschreven? Misschien heb je ooit gedacht dat het zoveel beter zou zijn als je een volledig heldere, frisse woonkamer had zoals op de foto’s van Instagram. Herken je jezelf? Lees dan even verder, want we gaan je helpen bij het inrichten van je woonkamer.

Om te beginnen zijn woonkamers bedoeld om te worden ingericht zoals jij dat wilt. Je hoeft niet vast te houden aan de traditionele stijlen of kleuren, je kunt alles maken wat je wilt. Je woonkamer moet je persoonlijkheid weerspiegelen en je goed vertegenwoordigen. Haal alles uit je decoratie en je zult versteld staan van hoeveel je kunt bereiken!

Weg met die grijs uitziende bank!

Heb je al jaren de saaie oude bank? Dan wilt je misschien een nieuwe kopen. Een bank bepaald namelijk voor een heel erg groot gedeelte de look van je woonkamer. En er is heel veel keuze, dus doe eens gek en koop iets wat je echt mooi vindt! Kies bijvoorbeeld voor een mooie Eichholtz bank, deze zijn echt prachtig en een uniek item voor in jouw woonkamer!

Koop die prachtig ingelijste foto of kunstwerk wat je altijd al mooi vond!

De oude stukken zijn altijd mooier dan de nieuwe stukken. Het is daarom prima om ergens bij de kringloop een mooie plaat weg te halen en op te hangen. Probeer eens wat en je zult zien dat het niet misstaat.

Verf je muur!

Met zoveel tinten om uit te kiezen, wat is de beste kleur voor jou? Ga je voor een donkere tint, dan kan je woonkamer er verfijnd en indrukwekkend uitzien. Als je meer van de felle tinten houdt, dan zal de woonkamer meer energie uitstralen. Of je nu je woonkamer grijs, gebroken wit of donker chocoladebruin schildert, er is voor ieder wat wils.

Kortom, probeer gewoon wat nieuws en ontdek je eigen smaak. Je zult zien dat je na een tijdje een woonkamer hebt ingericht waar je echt trots op kunt zijn!

Bron: solfelt