Exterieur van je huis versieren? Dat doe je zo!

Heb je hulp nodig als het gaat om het versieren van je tuin? Dan kan je met dit artikel aardig uit de voeten, want hier vind je drie tips die je helpen. Na deze tips kun ook jij uitkijken naar een exterieur waar je trots op kan zijn. Ga voor professioneel advies naar van van EE.

Heb Comfort in het hoogste vaandel

Veel mensen hebben hout als basismateriaal in de tuin en rondom het huis, maar hout heeft een groot nadeel: het heeft veel onderhoud nodig. Op het internet vind je enorm veel tips om hout makkelijk te onderhouden en een beter beeld te krijgen van wat hout nou nodig heeft. Maar het allerbeste dat je kan doen is geen hout te gebruiken! Zo ga je het gehele onderhoud probleem uit de weg. Neem in plaats van hout kunststof, kunststof is makkelijk schoon te maken en heeft daardoor weinig tot geen onderhoud nodig. Dit is comfortabel en praktisch!

De voortuin is ook belangrijk!

Veel mensen focussen hun aandacht op de achtertuin, maar de voortuin is net zo belangrijk. Dit is namelijk het visitekaartje voor je huis en hiermee kan je direct gasten imponeren door een mooie voortuin aan te leggen. Ga de gewone stenen uit de weg en haal sierstenen die in het kleurenpalet van je huis passen. Ook kan je een bloembed aanleggen die een tuinset voor twee complimenteert. Zo maak je je exterieur al fleuriger dan eerst!

Haal alles uit de kast voor het zitgedeelte van je tuin

In de jaren 90 was het enorm populair om tuin stoelen in de tuin te hebben, maar veel mensen hebben de tuinstoelen al vervangen om eer te doen aan de eerste tip: comfort. Tegenwoordig zie je mooie loungesets op internet en in de folder, die je zitgedeelte tot het volgende level brengen. Om je zitgedeelte echt compleet te maken kan je kiezen voor een terrasoverkapping. Een terrasoverkapping is handig, omdat je dan vrij beschut zit van regen en zon. Dit is ideaal als je in de zinderende zomerdagen lekker wilt afkoelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *