Eenvoudig je zonwering besturen

      Geen reacties op Eenvoudig je zonwering besturen

Je kunt er tegenwoordig niet meer omheen, de bediening van je zonwering elektrisch te regelen. Waar voorheen met de hand de zonwering bediend moest worden, is dit vandaag de dag met Somfy buismotoren een fluitje van een cent. Het is zelfs mogelijk een motor te gebruiken die is voorzien van hindernisherkenning, nooit meer problemen wanneer er iets in de weg zit om het scherm in te klappen of uit te rollen. Je bent er dus zeker van dat je een product hebt van zeer hoge kwaliteit. 

Somfy buismotoren

Wat betekent hindernisherkenning?

Met het gebruik van hindernisherkenning bij Somfy buismotoren, ben je er zeker van dat je nooit je scherm open of dicht kunt doen wanneer het niet kan. Wordt er in de baan van het open of dicht doen iets gedetecteerd, dan zal de motor stoppen totdat deze weg weer vrij is. Ook voor een draadloze bediening ben je bij sunstyle-zonwering.nl aan het goede adres, er zijn twee soorten technologie om de buismotor te kunnen bedienen. 

Soorten besturingen

Bij Somfy buismotoren heb je de keus uit twee soorten besturingen op afstand, het eerste systeem gebruik je bij enkele openingen voor huizen of gebouwen die motorisch bediend moeten worden. De homecontrol is een uiterst geavanceerd en slim systeem om te gebruiken, het is een veilig en perfect systeem om ook uit te kunnen breiden. Meerdere producten kunnen op afstand worden bediend, dan kun je denken aan dakramen, verwarming, verlichting en natuurlijk de zonwering. Eenvoudiger en makkelijker kan het niet worden gemaakt voor de bediening van meerdere apparaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *