De 5 beste airco’s en ventilatoren voor in jouw huis

Er wordt opnieuw een prachtige zomer voorspeld. En met die zonnige en warme dagen is het wel fijn om wat verkoeling in huis te hebben. Verkoeling in huis kan je op meerdere en snelle manieren creëren in gelukkig. Met een airconditioner of ventilator bijvoorbeeld. Benieuwd welk type het beste bij je past? De experts van Lemij Klimaattechniek zochten het uit! 

Verkoeling in alle hoeken van de ruimte

Zodra je met meerdere mensen in één ruimte zit, krijg je vaak de discussies dat de ventilator meer gericht is op de een dan op de ander. Met een roterende ventilator is dit verleden tijd! Deze ventilator zorgt namelijk voor een frisse wind in alle hoeken. Bovendien zit er vaak ook een stilstaande stand op. Ideaal voor wanneer je alleen bent en jij graag de volledige verkoeling wilt. 

Een airconditioner

Wanneer je de warmte echt zat bent en het liefst een volledige verkoeling wilt, is een airco de beste oplossing. Een airconditioning uit Den Haag zorgt er namelijk voor dat de gehele kamer precies de temperatuur heeft die jij wilt. Koel dus! Bovendien hebben veel airco’s tegenwoordig ook de luxe dat je ze op afstand of op voorhand kunt bedienen. Zo kun je altijd thuiskomen in een heerlijke gekoelde woning!

Frisheid in de tuin

We kennen allemaal die dagen dat je lekker op een stoel of kleedje van de zon aan het genieten bent in de tuin. Dit is natuurlijk het lekkerste als er ook een klein fris windje staat. Is het helaas windstil? Wat een luxe is het dan als je dat briesje zelf kunt regelen met een draadloze ventilator. Yes, een ventilator in je tuin! Hoe fijn is dat. Ook zijn er een aantal te verkrijgen die zelfs geen geluid maken. Hebben je buren er tenminste ook geen last van. 

Koud in de zomer, warmte in de winter

Alsof bovenstaande opties nog niet veelzijdig genoeg waren, heb je tegenwoordig ook airco’s die je zowel in de zomer als in de winter kan gebruiken. In de zomer gebruik je ze voor verkoeling en in de winter zet je hem op standje verwarming. Hoe ideaal is dat! Bovendien zijn ook deze airco’s vaak vooraf te programmeren zodat je woning direct bij binnenkomst jouw ideale temperatuur heeft. Beter kan niet toch!