Andere uitstraling brievenbus

Brievenbus Cortenstaal

Wl je als bedrijf of bij je woning eens iets anders dan een groene brievenbus, dan is misschien de brievenbus cortenstaal het perfecte model voor je. Zodra je deze prachtige brievenbus hebt neergezet begint het proces van roesten, en krijg deze een prachtige kleur. Dit proces kun je tot vijf maanden door laten gaan, dan heeft de brievenbus zijn maximale kleur bereikt. Wil je dit proces eerder stoppen, dan is dit mogelijk door de brievenbus te lakken. Het proces van roesten stopt dan, en deze behoudt de kleur die er op dat moment is. 

Brievenbus Cortenstaal

Moderne kleuren

Naast de brievenbus cortenstaal zijn er ook aluminium modellen beschikbaar, deze kunnen in zowel een witte als andere kleuren besteld bij vanslootengardening.nl. Het model is hetzelfde als de geroeste vorm brievenbussen, alleen het materiaal verschilt van elkaar. Omdat het materiaal wat gebruikt is 2mm dik is, en bij aluminium zelfs 3mm ben je er verzekerd van dat je een stevige brievenbus hebt. Natuurlijk moet de post wel veilig in de brievenbus zijn, door de afsluitbare deur hoef je geen zorgen te hebben dat de post eruit wordt gehaald. 

Sleutels worden geleverd

Twee sleutels worden bij aflevering aan de onderkant van de brievenbus bevestigd. Na levering van de brievenbus is het verstandig om deze direct te controleren op fouten of beschadigingen. Tref je fouten aan, dan is het goed direct contact op te nemen met vanslootengardening.nl en dit te melden. Het onderhoud van de brievenbus is vrij eenvoudig, met schoon leidingwater maak je de brievenbus schoon. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *