4 soorten sierbestrating

      Geen reacties op 4 soorten sierbestrating

Sierbestrating mag uiteraard niet ontbreken bij het vernieuwen en aanleggen van uw tuin. Momenteel is sierbestrating helemaal de trend bij een moderne tuin. Het kan echter een lastige keuze zijn voor welke sierbestrating u moet gaan. Er zijn namelijk verschillende soorten sierbestrating die u in uw tuin kunt aanleggen. Hoek Havelte heeft hierbij alle soorten sierbestrating!

Betontegels

Betontegels zijn, zoals in de naam zit, gemaakt van beton en hebben een gladde bovengrond. Deze tegels worden ook wel gebruikt als verharding voor terrassen en opritten. Deze tegels zijn dus zeer geschikt voor plekken waar veel overheen wordt gelopen of gewicht op wordt geplaatst. 

Natuursteen

Wanneer u gaat voor de natuursteen, zult u merken dat geen 1 tegel hetzelfde is. Elke steen heeft een eigen vorm en design. U kunt met natuurstenen ook voor diverse materiaalsoorten gaan. De natuursteen moet u echt met eigen ogen ervaren om het design te ontdekken. Kijk hiervoor naar sierbestrating in Drenthe

Gebakken steen

Er bestaat ook sierbestrating als gebakken steen. Deze steen wordt voornamelijk gebruikt voor straten en trottoirs. De gebakken sierbestrating ziet eruit als kleine klinkers met een natuurlijke uitstraling. Ook deze stenen zijn in verschillende kleuren te krijgen.

Half verharde bestrating

Met half verharde bestrating bedoelen we bestrating als split en grind. Grind zijn vaak ronde steentjes die als verharding worden gebruikt en split zijn hoekige steentjes. Split staat chiquer dan grind, waardoor u split beter als sier kunt gebruiken dan grind. Wanneer het pad bewandeld zal worden, dan raden wij aan om grind te leggen, omdat dit fijner onder uw voeten is dan split.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *